Vuk Drašković (©VK Radnički)
Vuk Drašković (©VK Radnički)

Munjevita reakcija Radničkog, za bombardera iz Rijeke imao spremljenu zamenu – potpisao Vuk Drašković

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.01.23. | 00:31

Crnogorski reprezentativac stigao iz kotorskog Prmorca...

Ostao je Radnički bez srpskog reprezentativca uoči završnog turnira Kupa Srbije na kome brani trofej, zamenio ga je crnogorskim. Munjevito su reeagovali Kragujevčani, imali su spremljenu zamenu za Marka Radulovića, paraf na ugovor stavio je – Vuk Drašković

Dogovorio je Marko Radulović saradnju sa Novim Beogradom, a kragujevački klub se sa Riječanin rastao sporazumno. Kako su iz redova vicešampiona Srbije istakli on nije bio zadovoljan klubom, a ni on njime, pa je u Šumadiju stigao još jedan reprezentativac Crne Gore. 

Izabrane vesti

Dobio je Aleksa Ukropina društvo, a Uroš Stevanović zamenu za Marka Radulovića. Pokriva Vuk Drašković zgodnu stranu, može da igra i kao spoljni i kao bek, a Šumadince je ubedio da ima kvalitet za Ligu šampiona nastupajući za kotorski Primorac.

Ponikao je Vuk Drašković u velikanu iz Kotora, afirmisao se u klubu iz Boke, a sa mladom reprezentacijom Crne Gore je na Svetskom prvenstvu u Pragu osvojio bronzu. Tada je Marko Radulović bio najkorisniji igrač šampionata... U češkoj prestonici postigao je 22 gola, a pod srpskom kapicom dominirali su vaterpolisti Radničkog. 

Neće Vuk Drašković imati zahvalan zadatak, jer Marko Radulović je ove sezone bio, uz Felipea Peronea, najbolji strelac Lige šampiona. Imaće u Kragujevcu velika očekivanja od crnogorskog reprezentativca. 

“Radnički je jedan od najboljih klubova na našim prostorima i nije bilo teško odlučiti se da postanem njegov deo. Čast i zadovoljstvo mi je što sam postao igrač ovog uspešnog kluba. Verujem da ću napredovati uz trenera Stevanovića, kao i da će mi igranje uz momke iz Radničkog, doneti usavršavanje”, rekao je Vuk Drašković.

Marko Radulović je napustio Radnički u delikatnom trenutku, pred završni turnir Kupa Srbije, ali i Vuk Drašković, jer Primorac se bori za opstanak u Jadranskoj ligi. Poslednjeplasirani je tim, i tek sada će mu biti komplikovano da izbori opstanak. 

“Mislim da će Radnički dati sve od sebe da ostane u vrhu na svim takmičenjima. Očekujem osvajanje Kupa Srbije, Superlige, kao i ulazak u najboljih osam u Ligi šampiona. Imao sam prilike da sa pojedinim igračima igram kroz reprezentaciju, a poznajemo se i iz klupskih takmičenja, pa mislim da mi neće biti teško da se uklopim”, zaključio je Vuk Drašković.


tagovi

Vuk DraškovićVK RadničkiVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara